Ενισχύστε τον μεταβολισμό σας και πείτε αντίο στα περιττά κιλά

February 22, 2012 at 11:22 pm


[sniplet ad]
Ο μεταβολισμός μας αλλάζει σύμφωνα με τις διατροφικές συνήθειές μας και είναι αυτός που ορίζει πόσο εύκολα καίμε τις θερμίδες που λαμβάνουμε καθημερινά. Με πολύ απλούς τρόπους, μπορούμε να ρυθμίσουμε σε μεγάλο βαθμό τον μεταβολισμό μας, έτσι ώστε να καίμε περισσότερες θερμίδες καθημερινά, χάνοντας έτσι περιττά κιλά.

Πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι το πρωινό – άκρως απαραίτητο για να αυξήσουμε τον μεταβολισμό μας, γρήγορα και αποτελεσματικά. Φροντίστε να λαμβάνετε 250 θερμίδες κάθε πρωί για να δώσετε στον οργανισμό σας ενέργεια για να κάψει θερμίδες.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσθέστε στη διατροφή σας μερικά ακτινίδια. Το ακτινίδιο έχει πλούσια βιταμίνη C και μπορούν να σας δώσουν τη δυνατότητα να καίτε διπλάσιες θερμίδες σε συνδυασμό με άσκηση.

Ειδικοί υποστηρίζουν πως τα μπαχαρικά ενισχύουν τον μεταβολισμό μας κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Πολύ αποτελεσματική μπορεί να είναι η κανέλλα – ένα μόνο κουταλάκι την ημέρα αλλάζει δραστικά τον μεταβολισμό μας.

Χωρίστε τα κυρίως γεύματά σας, έτσι ώστε να τρώτε την ίδια ποσότητα αλλά σε δόσεις. Κάθε μας γεύμα βοηθάει τον μεταβολισμό μας και όσο κι αν μας φαίνεται περίεργο, όσο περισσότερα (μικρά!) γεύματα την ημέρα, τόσο το καλύτερο!