Πώς να οργανώσετε τα κοσμήματά σας όταν ταξιδεύετε

November 20, 2012 at 12:28 am

Για πολύ καιρό κουβαλούσα τα κοσμήματά μου σε αυτά τα μικρά ‘πουγκιά’ όταν ταξίδευα, το οποίο με βόλευε από τη μία γιατί δεν έπιαναν καθόλου χώρο (σε αντίθεση με τη κοσμηματοθήκη μου) από την άλλη όμως έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα – με άλλα λόγια οργάνωση μηδέν. Όταν έψαχνα κάτι δεν το έβρισκα μέσα στο χάος και όταν βιαζόμουν δεν μπορούσα να τα ξεμπλέξω.
Βρήκα λοιπόν μία πολύ απλή και πολύ πολύ φθηνή λύση!

Τα παρακάτω κουτάκια είναι ιδανικά για όσες φτιάχνουν βραχιολάκια κτλ που χρειάζονται να αποθηκεύουν χάντρες και άλλα μικρά αντικείμενα. Είναι όμως και μία πολύ καλή ιδέα για να βάζετε τα κοσμήματά σας όταν ταξιδεύετε!

Φτιαγμένο από πλαστικό, είναι πολύ ελαφρύ και κλείνει με κλιπάκι για να μη χάσετε τα κοσμήματά σας!
Είναι τόσο μικρά που χωράνε σε όλες τις τσάντες και πιάνουν πολύ λίγο χώρο (το έβαλα δίπλα από το μανό για να πάρετε μία ιδέα του μεγέθους!)

Το καλύτερο δε, είναι που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, αφού τα κουτάκια μεγαλώνουν αφαιρώντας τα τειχάκια τους! Έτσι ορίζετε εσείς το μέγεθός τους!

Αυτό το κουτάκι το αγόρασα 1 λίρα (περίπου 1,20 ευρώ) και μου έστειλαν ακόμη ένα δώρο, από το ebay (το λινκ σας πάει σε άλλο προμηθευτή, για κάποιο λόγο δεν μπορεσα να βρω τον ίδιο, όμως έχει πολλά παρόμοια).

Φτηνά και αποτελεσματικά!

Eλπίζω να σας άρεσε η ιδέα μου! Αφήστε μου σχόλιο αν θα το επιχειρήσετε!

Σας φιλώ!

Keep beauty-blogging!
xo
Marina