Δοκιμή και άποψη | Garnier Pure Active Deep Pore Unclogging Wash

October 23, 2012 at 10:11 pm

Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά έχω ένα θεματάκι με τους μαύρους πόρους και, πώς να το πω ευγενικά, τους σιχαίνομαι και δεν θέλω να τους βλέπω!

Είναι παντού, στη μύτη, στο μέτωπο και στο πηγούνι. Όταν μάλιστα δεν φροντίζεις να καθαρίζεις σχολαστικά το πρόσωπό σου είναι ακόμη πιο έντονοι και ξηραίνουν την επιδερμίδα μου ακόμη πιο πολύ, με αποτέλεσμα να μη κάθεται τίποτα σωστά στο πρόσωπό μου.

Πρόσφατα λοιπόν δοκίμασα το Garnier Pure Active deep pore unclogging wash το οποίο υποστηρίζει πως μειώνει την εμφάνιση μαύρων πόρων από τη πρώτη κιόλας μέρα.

Από τη πρώτη, δεν θα το έλεγα, αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένη μόλις έκλεισα μία εβδομάδα. Ένιωθα το δέρμα μου πεντακάθαρο και οι μαύροι πόροι σα να έκαναν λίγο πίσω.. Επίσης είδα και μείωση στα ενοχλητικά σπυράκια! Φυσικά μετά το πλύσιμο επιβάλλεται ενυδάτωση καθώς το δέρμα τραβάει σαν τρελό. Αλλά αυτό σημαίνει ότι έχει καθαριστεί και πολύ καλά!

Από μυρωδιά, θα σας απογοητεύσω, αλλά δεν με ενθουσίασε.

Θα το ξαναπάρω; Ναι! Πλέον το χρησιμοποιώ καθημερινά, στο ντους και το βράδυ για να καθαρίσω το πρόσωπό μου και είμαι ευχαριστημένη.

+1 η συσκευασία – λατρεύω τις αντλίες, είναι τόσο μα τόσο βολικές!

Με άλλα λόγια, δεν είναι καθόλου άσχημο σαν προιόν και παίρνει άξια τα 4 αστεράκια του!

Το έχετε δοκιμάσει; Αν ναι, πώς το βρήκατε;

Keep beauty-blogging!
xo
Marina