Αγαπημένα Νοεμβρίου

December 10, 2012 at 11:57 pm

Ξέρω, κοντεύουμε Χριστούγεννα! Λίγο αργοπορημένο αυτό το post λοιπόν, με τα αγαπημένα Νοεμβρίου!

Buriti Baby massage gel by Body Shop
Χαλαρωτικό λαδάκι για μασάζ, ιδανικό για μωράκια, παρόλα αυτά εγώ το χρησιμοποιώ για να κάνω μασάζ στα χέρια και τα πόδια μου κάθε βράδυ και είναι υπέροχο!

Moroccan Argan Oil shampoo by Organix

Σαμπουάν με λαδάκι Moroccan για τα μαλλιά, δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, όμως κάνει τα μαλλιά τόσο τόσο απαλά και μεταξένια! Και πολύ οικονομικό, το συγκεκριμένο σαμπουάν κόστισε 2,50 ευρώ.

Maybelline Moisture Extreme Lipstick 42/124 Autumn Rose
Δεν ήμουν καθόλου αισιόδοξη όταν αγόρασα το συγκεκριμένο κραγιόν, όμως κατέληξα να το λατρεύω! Είναι το τέλειο κραγιον για όλη τη μέρα καθώς είναι πολύ ενυδατικό, σαν lip balm και το χρώμα του είναι υπέροχο!

VO5 Ultimate Hold Weather Resistant Hair Spray
Καθώς τα μαλλιά μου είναι ίσια, ό,τι διαφορετικό κι αν κάνω δεν θα κρατήσει πάνω από.. ίσως 2-3 ώρες! Αυτό το σπρέι αποδείχθηκε ήρωας καθώς όχι μόνο έχει τέλειο κράτημα αλλά και δεν ξεραίνει τα μαλλιά!

Rimmel Stronger double duty base coat

Η αγαπημένη μου βάση, είτε βάψω τα νύχια μου είτε όχι, πάντα βάζω μία στρώση από αυτό το δυναμωτικό βερνίκι. Προστατεύει τα νύχια μου από το κιτρίνισμα και τα δυναμώνει. Έχει και ένα πολύ πολύ διακριτικό glitter μέσα του το οποίο είναι μεγάλο συν!

Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου για τον περασμένο μήνα, ποια ήταν τα δικά σας; Αφήστε μου το λινκ κάτω για να επισκευθώ το blog σας!

Keep beauty-blogging!
xo
Marina